ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Σκληρή επίθεση στον ΔΗΣΥ  - «Πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο Κυπριακό...»

ΔΗΚΟ: Σκληρή επίθεση στον ΔΗΣΥ  - «Πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο Κυπριακό...»

Απάντηση στην επίθεση του ΔΗΣΥ δίνει το ΔΗΚΟ σηκώνοντας το γάντι για ΜΟΕ και Κυπριακό.

Μέλος της γραμματείας του Δημοκρατικού Συναγερμού με ανακοίνωση του, τονίζει πως "Δυστυχώς την απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ, την έδωσε ο ίδιος ο κατοχικός ηγέτης, ο οποίος έχει απορρίψει την πρόταση του κ. Αναστασιάδη για ΜΟΕ"

"Εμείς είχαμε προβλέψει ότι από τη στιγμή που συνεχίζεται ο παράνομος εποικισμός της Αμμοχώστου, εισηγήσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), δεν πρόκειται να κάμψουν την Τούρκικη αδιαλλαξία", επισήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι "Δυστυχώς για ακόμη μια φορά βγήκαν σωστές οι προειδοποιήσεις και οι προβλέψεις του Δημοκρατικού Κόμματος. Για ακόμη μια φορά έχει διαφανεί η πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο κυπριακό"

"Άλλη έπρεπε να ήταν η αντίδραση της Κυβέρνησης. Μια στρατηγική πρόκλησης κόστους στην Τουρκία για να εισπράξει το μήνυμα πως τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Αυτό που απαιτείται είναι μια νέα στρατηγική", σημείωσε το ΔΗΚΟ.

"Αντί λοιπόν να ακούμε μόνο κατηγορίες να εκτοξεύονται από τον ΔΗΣΥ απέναντι σε όσους τουλάχιστον προτείνουν κάποια πράγματα, είναι τώρα η ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας και Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο κυπριακό.Τι προτείνει ο ίδιος ο κ. Νεοφύτου για να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία;", κατέληξε στην ανακοίνωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top